TrueefiL

Senaste inläggen

Av Felicia - 7 september 2011 14:22

Alla som bloggar skriver oftast om olika saker. Och skriver man om samma så blir det ändå olika. Då alla har sina olika syn på saker och vissa vågar skriva mer personligt om vad dom tycker och tänker. Det finns så otroligt många olika kategorier på bloggar så det är inte klok. Många skriver om sin egen vardag. Andra skriver om nyheter andra om sina barn. Ja helt enkelt allt möjligt. Sen finns det ju dom som varierar mycket, allt från sig själva, till andras bloggar till nyheter osv.  


Det är hela är bra tycker jag... Så slipper man gå in på en blogg och nästa blogg där dom skriver exakt samma saker. Något som irriterar mig i största allmänhet är att MÅNGA kopierar de som andra skrivit och lotsas att det är dom som skrivit det. Det tycker jag är fel. sen finns det ju många som helt enkelt tar andras identiteter. Man blir så arg på dessa folk!!!


Sköt om er!

ANNONS
Av Felicia - 5 september 2011 14:33

Jaha, idag var man på Bup möte där jag träffa läkaren angående min medicin! (Concerta)

Tog med mig papper med mensstrationens anteckningar och syntomer. 

Det beror INTE på medicinen och dom trodde jag var gravid! Trots att jag sa att jag testat för detta 2 gånger och senast idag och det visas negativt. Så blev en tur till ungdomsmottagningen. Där jag gjorde ytterligare ett test som var negativt men har nu fått en tid till Gyn i alla fall! Då hon där tyckte att det var lite konstigt med alla syntomer bara sådär. och att jag hade soppas ofta och mycket mens i juni. Då det lätt tyder på graviditet. Men hade det varit ett mindre antal av syntomer hade det kunnat bero på hormonerna från P-staven. 

Så på måndag den 12/9-2011  skall jag till gyn på morgonen, göra ett nytt grav-test och ultraljud. Ev blogprov beroende på vad doktorn tyckte. 

Phju! Allt detta för syntomer! Det blir en del!


Och jag skall inte ta Concerta tills jag säkert vet angående om jag är gravid eller inte. och är jag inte det tyckte läkaren att jag skulle kolla upp allt ändå! 

ANNONS
Av Felicia - 3 september 2011 16:02

Oj ja vart skall man börja? 
Sen jag satte in P-staven om man tar från januari så har jag haft mens 3-7 dagar 2 gånger i månaden och helt plötsligt på 2 månader inget alls... Förra månaden i början så fick jag lätt blödning med 2 dagars mellanrum. Och då menar jag LITE. Inte ens ett trosskydd blev "fullt"... Knappt om man la ihop de 2 dagarna...


och om man går till symptomer så har jag en lång lång lista! Vill ni läsa så kommer den här annars hoppa till längre ned.:


Extrema humör svängningar. 

Värkande och ömmande bröst.

Större bröst med viktminskning så inte ens de bhåar jag har passar korekt.

Tappat mycket av sex lusten.

Illa mående varje dag. Värst på morgonen/förmiddagen.

Värme slags attacker.

Sötsug.

Galen i lingonsylt. (vilket är bra ovanligt)

Äter mycket mindre men är in prinsip ständigt hungrig.

rundare och svullen mage.

Blir akut pissenödig.

haft mensvärk eller mer som att allt där nere dragit ihop sig 2 gånger.

Rygg/svank/(fogarna?) värk.

Reagerar starkt på lukter.  

Trötthet trots att jag sover som jag ska!


Obs: Detta har jag INTE om jag skall ha mens. Och det är soppas så min pojkvän reagerat och tror jag är gravid. 


Har under hela förmiddagen läst om graviditeter med preventivmeedel Och framför allt P-stav. och det kan ju uppstå. Och typ alla skriver om man tvivlar SKA man göra grav-test i alla fall... 


Så idag skaffade jag mig 2 test stickor. och kunde inte vänta så jag gjorde ett test idag vid 15.00? kunde inte vänta. men vet att morgon pissen är bäst. Detta visade negativt. men skall testa mig igen på måndag morgon för att vara säkrare! För jag tvivlar trots allt! Med tanke på kroppens respons som aldrig skett förut och mitt beteende...  Vad tycker ni själva om bilderna? Ser det ut som ev graviditet eller inte!? OBS lätt överviktig MEN magen har aldrig varit såhär!!! Utan har varit mer jäms med brösten!!!!!!! 


   

Av Felicia - 1 september 2011 12:57

Läste en blogg jag följer. ( http://hannastankar.bloggplatsen.se )


(Direkt länk till inlägget: http://hannastankar.bloggplatsen.se/2011/08/27/6116974-kom-igen-da-bli-beroende/ )  där hon skrev detta:


"Varför är det sådan hets i samhället om att alla måste göra vissa saker som är dåligt för en? Barn skall äta de sockrade flingorna och älska glass, snabbmat, godis och chips. Alla barn gör det. Sedan när du blir vuxen så skall du dricka alkohol och bli berusad, men inte odräglig.


Om du inte ger dina barn socker och inte dricker alkohol så är du konstig. Passar inte in i alla sociala sammanhang och anses lite missanpassad. Varför är det sådan hets på två saker som är så dåligt för oss. Jag säger inte att det är helt negativt med socker eller alkohol, men de negativa aspekterna överväger defintivt de positiva i båda fallen.


Jag vet att barn biologiskt tycker bättre om söta saker eftersom fler söta bär är ätbara, men det gör inte att det är nödvändigt att hälla ett kilo socker på flingorna för att barnen skall tycka de är goda. Det skapar bara ett ohälsosamt beroende som kan leda till problem senare i livet.


Sedan, den där alkoholen.
Alla måste ju någon gång ha stött på den där diskussionen om: "Varför dricker du inte? Ahmen, komigen nu dåva! Bara ett glas skadar väl inte?" Eller "Hur mycket har du druckit?" Eller när diskussionen når någon som är nykterist. Nykterister är så ifrågasatta. De är liksom inte okej att avböja något som är så skadligt för kropp och själ som alkohol - för det passar inte in i den sociala mallen. Den enda nykteristen som inte blir ifrågasatt är den forna alkoholisten.
Varför är vårt samhälle så snedvridet att vi hetsar till negativa beteenden och beroenden? De av oss som inte har dessa beroenden är inte sunda eller hälsosamma, de är konstiga. Varför?"

---------------------------------------------------------------------------

Ja det är ju märkligt att det är såhär... Sen är det ju det alla dessa företag tjänar på... Tänk hur mycket bara ens komuns befolkning lägger ut pengar på alkohol, godis, dricka, sötsaker i allmänhet, cigaretter. Och får man in en summa där vill man nog inte veta mur mycket hela sverige spenderar på detta.... Sen är man säkert själv en person som själv hjälper företagen att bli större. sist jag räknade på hur mycket jag ca lägger ut på cig så var det 300:-/mån 2 månadewr innan det 650.-/mån nu har jag ingen aning, för mycket helt enkelt.....än så länge har jag bara lagt ut ca: 80:- på cig. men har ju säkert rökat för ca 160:-.... *usch* måste slutqa tvivla på att jag klarar av att sluta röka... Ekonomi bisten har nog den meningen till att slutar jag inte så tvingar all skit mig till det? 

Sköt om er! 

Av Felicia - 1 september 2011 11:21

Fick samtal från killen att han skall/eller var på väg till skövde sjukhus.... Han borde sluta med sitt jävla jobb som truckförare. Vilken otur min sötnos skall ha :( han har för 2 gången krossad fot. Men denna gången var det själva truckens fel...  (sist misstag av kolega har jag för mig då foten blev överkörd) 

*Väntar som in i helvete på samtal från honom nu....Men han har inte ens kommit dit ännu,  får väl räkna med i alla fall kasnke 2 timmar innan svar?*

Brukar ju heta att inga samtal är bra samtal men ibland är det lite tvärt om trots allt!


 

Av Felicia - 30 augusti 2011 12:48

Föredetta vän:

vi kan börja med i fredags då. eller vi måste nog gå längre bak i tiden. jag piercade min vän 2 veckor innan hon fyllde 18. Ville det egentligen inte men hon TJATADE till sig detta. Och det är något hon tjatat om i flera år. Jag sa alla risker och allt eftersom jag inte är utbilldad men har erfarenhet då jag bla piercat mig själv och andra tidigare. Använde självklart sterilförpackad nål och rengjorde OCH hade handskar och rengjort smycke. Först råkade det bli lite snett men inte alls mycket, jag sa at tjag kunde göra om det utan problem men det ville hon INTE för det gjorde ont. Hon pillade på den HELA kvöällen och morgon dagen!  Hon fick smycket och det NYA rengöringsmeddlet för BARA 120:- som hon skulle betala efter första lönen från sommarjobbet.(skulle antingen få nytt rengöringsmeddel eller pengar för det och hon valde pengar. Liksom Fine, hon har väntat med att betala tidigare och skött det. Hon var sjukt nöjd och stålt över piercingen. MEN...

Hon tog ur det efter en vecka efter som det inte ville läka. OBS det tar MINST 2 veckor innan det läker. Framför allt på någon som är lite överviktig!!! man skall ALLTID räkna med 4 veckor.


Hon skrev senast förra helgen (inte den som var) Att hon skulle betala det men hon viste bara inte när. jag sa att jag nu behövde dom och att jag ville ha det senast den 27... Men oj då fredagen kom och jag frågade och sa att får jag inte pengarna pratar jag men hennes mamma om det hela. så att vi kanske kan lösa det. men icke helt plötsligt skulle jag inte få pengarna. Då enb kompis sa till henne att den var förjävlig och fel och man ska ha en böjdnål när man gör det. men NEJ! man använder raka nålar även till naveln. har pratat med utbildad piercare och min syster för x antal år sedan piercade naveln i studio och det var rak.... och jag tror inte dom börjat med böjda nålar 2011???

Så jag kunde få tillbaka smycket och de rengöringsmedlet som var men då var jag tvungen att åka och hämta det. Likson varför i hela fridens namn skall min pojkvän behöva lägga ut pengar i bensin för att åka 6Mil för att hämta mina grejer som hon "lånade" och skulle betala för?... Well well. jag ringde och pratade med hennes styv far och blev helt och hållet utskälld och idiot förklarad. han svor i varge mening och var förbannad. Och jag skulle INTE ge mig in på något jag inte kunde och jag hade gjort jätte fel och allt, han lyssnade inte för fem öre vad jag sa! Sen eftersom jag hade gjort så hon fick ont och hade ont i piercingen (hon ryckte som sagt i den hela tiden) så fick jag bara hänta smycket för rengöringsmeddlet skulle hon ha för kompensation för svedan! *jisses* slutade med at tjag fick världens ångest och började gråta och han bara "du kan fanb komma och hämta smycket hej" också la han på luren.... (har ej hämtat smycket och vet ej ännu om jag skall göra detta.?


Inpullsköp:


Igår skulle killen till skövde och lämna in ett papper, men när vi var där så hade han glömt detta papper hemma hos mig. *jippie* som tur var hittade jag innan vi åkte billiga DVD filmer.... 35st för 150:- Psutade till 100:- och betalade 50:- för säljarens bensin då han mötte upp oss i Skövde. Så som tur var åkte vi aldrig i onödan då!!  =) skall ev köpa fler filmer av honom vid nästa "löning" ev 1000 dvd filmer för 350-500:- om inte annat 2 filmer jag jätte gärna vill ha för 40:- (jurtjyrkogården 1 & 2)  Köpte även när vi var inne i skövde ett spel till killen för 99:- som han ville ha =)


ekonomi:


jag nämnde för ett bra tag sedan min DYRA interneträkning på 1081:-... Förra månaden betalade jag 800:- och kunde då betala 281:- denna då sista betalningsdatumet är i morgon (31-augusti-2011) men oj vad hände på kontot JO det ska jag berätta... de 800:- hade tydligen inte dragits förra månaden? *konstigt* Så det drogs idag och vipps så hade jag bara 217:- kvar på kontot tills den 27:e!!!!!!! Ringt och pratat med telia och dom kunde inte se om det blivit 800*2 eller inte då det inte visade att jag betalat hela. Och nej det har jag egentligen inte. ocheftersom de 800 drogs idag så hade dom inte sett ännu ändå om hur det låg till även om jag betalat hela.... Så jag har till den 30-sep-2011 att betala 281:-.... *Suck* Försökt att få tag på socialen hela jävla förmiddagen. men fått svar? Nej, har till och med i morse pratat in på hennes telefonsvarare. För jag kommer inte klara mig på 217:-!! Så jag hoppas på att dom kan hjälpa mig med det hela!!!!!! Annars vetta fan vad jag gör helt ärligt. jag skulle nog nästan skälla ut Socialen efter noter! För det är ju inte mitt fel i alla fall at tjag inte har några pengar kvar då det dragits FÖR FEL!!!!!

Av Felicia - 30 augusti 2011 12:42

har ni tänkt på en sak. Alltid är det någon som ber en att göra något eller frågar om man kan hjälpa till eller helt enkelt bara få tips om något.... Själv så får jag nästan dagligen meningar och frågor ifall jag kan göra något eller att jag ska göra de... Tänk att människor i största allmänhet ALDRIG blir nöjda.. =)


Det är också lite kul att se hur människan fungerar. ibland kan man bli förbannad om någon säger att man skall göra mer än man gjort eller orkar. Annars kanske man bara blir glad. Och där finns det mycket exempel på "lata" personer och personer som har "överskottsenergier". 


Idag för min del blev det städning och jag är nog långt ifrån klar. då det han bli riktigt ostädat sen sist. Sen skall jag tydligen göra mackor till killen innan vi drar iväg så han kan äta i bilen... Också ska jag ta med papper som vi skall åka och lämna in på ett ställe i skövde. känns lite långt bara för det. Det två sista grejerna var mina ombedda saker=) 

Av Felicia - 27 augusti 2011 10:02

Ja alla brukar vakna på morgonen på olika vis. Alla har olika rutiner. Vissa har inga alls men det har konstigt nog blivit en rutin. MÅnga har att dom sätter igång kaffe eller te. Andra går ut och rökar andra släpper/går ut med hunden. Ja det finns så mycket. 
Sen så blir alla bra irriterade om dom vaknat på fel sätt.!


Jag var vaken hela natten. Sen fick jag en sådan huvudvärk så jag somna vid 06.00 Vaknade runt 9.00 igen men somnade om. 09.45 ja då lystes bokstavligt talat HELA lägenheten upp OCH fönstrena skaka av en jävla smäll. + taket inne i tv/sovrummet. Först blev jag helt ställt och tänke: VAD I HELVETE VAR DET!? Sen märkte jag snabbt att det var åskan då det hände igen och denna gång när jag var lite mer vaken, så bara till att dra ur både tv (med spel osv) Och datorn och ljudet i lägenheten... Så ni sitter man på datorn tills batteriet är slut.  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Länkar

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ TrueefiL med Blogkeen
Följ TrueefiL med Bloglovin'

Sök i bloggen

Omröstning

Vad tycker du om bloggen?
 Jätte bra!
 Intressant!
 För lite bilder!
 Dålig!
 Bra men skulle behövas uppdateras oftare!
 Sådär...
 Annat! ... Om du svarade annat skriv det i gästboken!

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se