TrueefiL

Senaste inläggen

Av Felicia - 4 augusti 2011 17:33

Jag ville bara tala om det att imorgon lär jag inte kunna följa bloggar eller blogga själv. jag åker i kväll och sover hos killens farmor och skall kolla hus imorgon kväll. Så kommer vara hemma rätt sent antar jag, så bara till att sova när man kommer hem... Är ju en bit att åka där ifrån. Sen vet man ju aldrig hur länge man kan stå och prata med han som skall hyra ut huset... 


Sköt om er. 

ANNONS
Av Felicia - 3 augusti 2011 15:01

Idag ville jag säga några meningar om två program jag just sett... brukar se dessa när det väl går på tv när man sitter där med fjärkontrollen i handen. 


Extreme makeover home edition: 

Det dessa personer gör är helt otroligt. Sen har jag för mig att de flesta som jobbar i teamet själva haft det dåligt från början? 

Men jag beundras så av familjerna. Hur dom lyckas hålla ihop och klara sig egenom alla motgångar och det negativa som kommit i deras väg, dödsfall till att dom inte kan bo hemma utan en familj på 6 personer på ett rum på ett hotel. Men aja. det är som sagt otroligt och inspererar mig att dom faktiskt håller ihop.! Jag uppskattar deras kärlek till varandra och övriga folk i sammhället. It´s Me Or The Dog:


Detta program har alltid varit min favorit med viktoria eller vad hon heter, och även ett där det var en kille som uppfostra hundar osv. 

Men detta programet jag såg idag med hunde Sammy gav mig total hjärnsläpp, HUR kan en förälder blunda soppas för psoblemen, hur kan familjen inte haft några regler från början? Det jag blir mest irriterad på ÄR hur dom kan lyckas sätta barnen i fara. Utan att förhindra det på något vis. 


Visst det kan vara svårt att uppfostra en hund, och lätt att få dom understimmulerade men det är inte det egentligen. Utan att låta det gå till fara och aggresivitet. Såg ett avsnitt för någon månad sedan där ett par hade 3 månader kvar tills dom skulle få barn, där dom hade en hund som var barn ilsk och hunsilsk. Men dom fick det att funka vad jag förstog det som med daglig träning med "lotsas bebis". Samt träning med andra hundar på promenader osv. 


Det är helt otroligt att man kan få ordning på en hund så länge man har tid och orken och framför allt viljan till att få det funka helt! De säjs att man inte kan lära hamla hundar att sitta, MEN det är en bra lögn! Visst man kanske får jobba lite mer  med en vuxen hund än med en valp men allt går bara man vill och engagerar sig. =)


Sköt om er!

ANNONS
Av Felicia - 2 augusti 2011 15:35

Ja ni har väl inte missat den skällande katten? 


Av Felicia - 1 augusti 2011 16:24

Ni har väl inte missat den skällande katten?


Enjoy!
Av Felicia - 1 augusti 2011 02:05

Först skall jag be om ursäkt att jag varit dålig med att uppdatera i helgen. I fredags skrev jag ju att jag kollade på amerikansk fotboll. Och blev vist så på lördagen också, göteborg/lidköping mot ett tjej lag. Killarna van.. Efter 7 minuter fick en tjej åka iväg med ambulans på grund av nackskada... Sen på eftermiddagen/kvällen blev det handling så var inte hemma förän vid 18.00 på kvällen och åkte redan vid 12 tiden... tog ca 40 minuter genom falköping då dom hade raggarbil träff då det skulle vara kruising (stavning?) på kvällen inne i falköping... Aja, och idag har det inte hänt någonting alls in princip... 

Ne till temat nu.


Spöken/Andar.


Är det något ni tror på? Det händer kanske ofta något man inte kan förklara. 

Själv så tror jag på det... Då jag varit med om en del. Men som sagt man vet aldig. Vissa gånger kan man säga att det finnas en anledning till vissa saker. Men en del går verkligen inte att förklara. Ni har säkert någon gång sett någon dokumentär/program på tv om just andar, hus som är hemsökta osv. Vad tycker ni om allt detta... Vissa program och saker kan man tycka är lite överdrivet för att stämma, MEN man vet ALDRIG om det stämmer eller inte om man själv inte är där eller med om samma/liknande saker... 


Inatt sitter man uppe för att man inte kan somna. Känns så obehagligt i hela lägenheten. Men jag hoppas på att jag kan sova någonting inatt.. Men man vet ju aldrig... Annars får man väl vara uppe tills i morgon kväll så att man inte vänder på dygnet... Ja ni förstår vad jag menar med det? he he... 


Man får hoppas på att ni alla där ute sover gott... Imorgon skall jag ta tag och läsa alla blogg inlägg som är nya som visas på blogglovin. =) Mycket bra sida att gå med i om ni inte redan är med där och följer en hel del bloggar. 


 

Av Felicia - 29 juli 2011 21:51

Hejsan underbara folk... 

Idag lurade mig pojkvän iväg mig på att kolla på Amerikansk fotboll.

Och det blev några bilder på Göteborg/Lidköping mot Arlanda Jets(STHLM)

Som vanligt fattar jag inte det minsta av sporten.. Men det blir bättre och bättre.  (Gbg/Ldkp =Blåa)

(Är ingen sport människa.) Vi kollade aldrig klart på matchen då älskling bla blev irriterad på nr 11. Men i största allmänheten på Gbgarna.   

Själv så satt/låg jag i solen större delen av matchen. 


Vad föredrar ni för sport?


 

Ps: tagit bilden ovan från... www.marvels.se/U-17/bilder...


Tagna själv under!

     

Sköt om er!

Av Felicia - 29 juli 2011 09:57

Drar jag in mig själv för mycket i mina inlägg? Att 50%av inläggen utgår jag från mig själv, eller helt enkelt nämner mig själv? Ärligt, skall jag sluta med det, eller fortsätta som jag håller på med, eller vara mer personlig? 

Förslag eller något?

Av Felicia - 29 juli 2011 09:25

Det är egentligen rätt hemskt om man tänker på mediciner/preparat. 

Var 3 person man ser tar nog medicin för något. Allt från huvudvärk, hallsbränna, till psykiska åkommor, eller helt enkelt överlevnad. 
Männskligheten har blivit så beroende av alla dess tabletter(/brus) så om inget av allt fanns skulle nog ingen överleva... Hur funkade innan egentligen när det knappt fans något?


Människor dog när dom egentligen skulle och inte levde 10 år extra i ett helvete.

Folk överdoserade inte allt. Och psykeatrin kanske hjälpte folk istället för att skriva ut en massa tabletter till vem som helst?  (om det nu fanns då)


Sen finns det mycket bra mediciner som till ex till dom som ADHD. Som faktiskt hjälper dom med att bli lugnare och kan kontrollera sig själva.


Själv så hatar jag medicinering.

Det jag hatar som mest med mediciner är att den kan ändra en persons personlighet totalt för alltid. 


Men jag har några... He he..

Nu kommer jag inte på något mer att skriva, är sjukt morgon trött he he =)


Levaxin-för lågt sköldköttelsvärden. 

Concerta-För stress. (det är bla en av medicinerna som ADHD folk får för att klara skolan bättre. Koncentrera sig osv. Att komma närmare sitt mål. Och nej jag har inte ADHD!)

Neovletta- P-piller för att stabilicera P-stav.  

Naproxen Mylan - För mensvärken


Sköt om er =) berätta gärna om ni tar någon medicin, allt från Alvedon till Theralen... Eller någon när stående.


 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Länkar

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014
>>>

Kategorier

Arkiv

Följ bloggen

Följ TrueefiL med Blogkeen
Följ TrueefiL med Bloglovin'

Sök i bloggen

Omröstning

Vad tycker du om bloggen?
 Jätte bra!
 Intressant!
 För lite bilder!
 Dålig!
 Bra men skulle behövas uppdateras oftare!
 Sådär...
 Annat! ... Om du svarade annat skriv det i gästboken!

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Tidigare år

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se